KINGO KARLSEN A/S

Kingo er Danmarks førende nedbrydningsentreprenør med over 60 års erfaring i branchen. Kingos ledestjerne er at være Nordens synonym for miljørigtig nedbrydning udført med respekt for mennesker og den verden, vi lever i.


Kingo er førende i graden af genanvendelse og arbejder for øget genbrug af materialer i deres oprindelige form. Kingos hovedsæde ligger i Silkeborg, men virksomheden arbejder landsdækkende med miljørigtig nedrivning fra kontorer i både Aalborg, Odense og Gadstrup.


Kingo Recycling A/S

Kingos søsterselskab "Kingo Recycling A/S" modtager i henholdsvis Silkeborg og Aalborg bygge-, anlægs- og industriaffald til genanvendelse.


I Thorning mellem Silkeborg og Viborg sælger Kingo Recyclings afdeling "Kingo Unika" unikke brugte byggematerialer og inventar fra Kingos nedrivninger.


Certificering og miljøgodkendelse

Kingo er certificeret inden for ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljø) og OHSAS 18001 (arbejdsmiljø). Certificeringen er kundens sikkerhed for, at regler og love overholdes i alle led af nedbrydningsprocessen.


Kingo Recycling i Silkeborg og Aalborg har en omfattende miljøgodkendelse, som betyder, at virksomheden kan modtage stort set alle former for jord, affald og genanvendelige materialer.