09.11.18 09:27

Genbrug af tekstilrester

Hos KE Fibertec tager de hensyn til miljøet, og vi forsøger løbende at optimere hvor vi kan.

F.eks. genbruger vi tekstilrester fra deres produktion i stedet for at smide dem ud. De bliver lavet om til vulster og monteret i tekstilkanalerne til ophæng, hvilket giver god mening for både miljøet og os. Faktisk genbruger vi ca. 21.000 m² tekstilrester om året, eller det der svarer til ca. 3 fodboldbaner.

Hos KE Fibertec tager de hensyn til miljøet, og vi forsøger løbende at optimere hvor vi kan. F.eks. genbruger vi tekstilrester fra deres produktion i stedet for at smide dem ud. De bliver lavet om til vulster og monteret i tekstilkanalerne til ophæng, hvilket giver god mening for både miljøet og os. Faktisk genbruger vi ca. 21.000 m² tekstilrester om året, eller det der svarer til ca. 3 fodboldbaner. Illustation: KE Fibertec

 

Respekt for miljøet er sund fornuft - og en god forretning

Hos KE Fibertec har vi en holdning til miljø og energi. Vi ønsker at skade miljøet så lidt som muligt i både produktionen og transporten af produkterne - og samtidig laver vi en række energibesparende tiltag i virksomheden, der skal begrænse CO2-udslippet.
Det er ansvarlighed og bæredygtige tanker, men også en god forretning at vise miljøhensyn.
KE Fibertec er certificeret iht. ISO 14001 (miljø) og DS/OHSAS 18001 (arbejdsmiljø), og vores tekstilkanaler er fremstillet på baggrund af Oeko-Tex® Standard 100-certificerede garner (18.0.36542).

Cradle to Cradle
KE Fibertec har som den eneste tekstilkanal-producent i verden et Cradle to Cradle-certificeret produkt til luftfordeling. Læs mere om CradleVent.

EPD
Det er ligeledes muligt at downloade en EPD på tekstilkanaler fra KE Fibertec. En EPD er en miljøvaredeklaration, der beskriver produktets miljømæssige påvirkninger i hele produktets livscyklus.

Læs resten af artiklen her

 

Yderligere oplysninger, kontakt:
KE Fibertec AS
Tlf.: 75 36 42 00
mail: info@ke-fibertec.dk | web: www.ke-fibertec.dk
Claus Albertsen, marketingchef | mail: ca@ke-fibertec.dk