ERHVERVSHUS FYN P/S

Byg Fyn er et erhvervsforum for udvikling mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og de fynske kommuner.

Konkret samler vi virksomheder i faglige netværk og tilbyder viden og værktøjer, innovation og forretningsudvikling inden for miljø, Cirkulær Økonomi, energi og bæredygtigt byggeri. Alt sammen for at styrke konkurrenceevnen og bruge bæredygtighed som løftestang som vækst.
Siden år 2000 har vi udviklet virksomheders kompetencer inden for miljø, CSR, energi og bæredygtigt byggeri med det formål at styrke en bæredygtig udvikling på Fyn. I dag driver vi to stærke netværk for henholdsvis industri- og servicevirksomheder og for byggebranchen.

Her tilbyder vi værktøjer, viden og professionelt netværk, som styrker virksomhedens omdømme og konkurrenceevne.


Samtidig er vi katalysator i udviklingen af nye forretningsområder. Gennem partnerskaber på tværs af virksomheder, uddannelsesinstitutioner og det offentlige skaber vi nye løsninger og udvikling med energi- og ressourceeffektivisering samt bæredygtigt byggeri som omdrejningspunkt.


Vi ønsker at være den naturlige og ambitiøse partner for fynske virksomheder, organisationer og offentlige parter, når det handler om at skabe forretning og udvikling gennem bæredygtige løsninger, bæredygtighed og vækst.


Vi kalder det bæredygtig forretning – til gavn for Fyn.